ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με 70 Χρόνια Εμπειρίας στον Φωτισμό

Εμείς κατασκευάζουμε

με λεπτομέρεια, εσείς βγαίνετε στο φως, με το πάτημα ενός διακόπτη Κάποιοι προτιμούν να ζουν στο σκοτάδι, όμως υπάρχουν και εκείνοι που αναζητούν το φως σε κάθε στιγμή της ζωής τους, μέρα και νύχτα, από τις αχτίδες του ήλιου μέχρι τη λάμψη ενός φωτιστικού στο χώρο που ζουν και εργάζονται. Γι΄αυτούς τους ανθρώπους ξεκίνησε η ΚΑΛΦΕΞ το 1948, από τον Αθανάσιο Καλφαγιώργη μέσα σε λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα και με ελάχιστο προσωπικό. Μία εταιρεία, που έμελλε να γίνει πρωτοπόρος στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού.

70 χρόνια πορείας προς το φως

Δουλεύοντας με προσήλωση στην ποιότητα και σεβασμό προς τους πελάτες μας, όλοι εμείς στην ΚΑΛΦΕΞ παράγουμε, πάνω από μισό αιώνα, κορυφαία προϊόντα επαγγελματικού φωτισμού & φωτιστικά συστήματα. Μετρώντας 70 χρόνια εμπειρίας και με συνεχή μηχανολογικό εκσυγχρονισμό το προσωπικό μας αποτελεί πλέον μια απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής, η οποία εργάζεται αδιάκοπα για την κατασκευή αλλά και διάθεση πρωτοποριακών προϊόντων που φωτίζουν ομοιόμορφα κάθε χώρο και καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Η Ασφάλεια

η λειτουργικότητα και ο λεπτομερής σχεδιασμός αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά και φροντίζουμε πάντα να τα εξασφαλίζουμε. Έτσι, τα φωτιστικά μας πιστοποιούνται σε Ελληνικούς και διεθνείς οίκους διασφάλισης ποιότητας, βάσει των τελευταίων κανόνων ασφαλείας, ενώ για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες μόνο από επώνυμες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εμπιστοσύνη είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση που κατακτήσαμε με αργά και σταθερά βήματα και μας εξασφάλισε ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής αγοράς καθώς και τη δυνατότητα να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Γνωρίζουμε καλά, πως ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο. Γι΄ αυτό όλοι εμείς στην ΚΑΛΦΕΞ προχωράμε μαζί σας και προσφέρουμε τις ιδανικότερες λύσεις, χωρίς συμβιβασμούς.

70 χρόνια πορείας προς το φως

Δουλεύοντας με προσήλωση στην ποιότητα και σεβασμό προς τους πελάτες μας, όλοι εμείς στην ΚΑΛΦΕΞ παράγουμε, πάνω από μισό αιώνα, κορυφαία προϊόντα επαγγελματικού φωτισμού & φωτιστικά συστήματα. Μετρώντας 70 χρόνια εμπειρίας και με συνεχή μηχανολογικό εκσυγχρονισμό το προσωπικό μας αποτελεί πλέον μια απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής, η οποία εργάζεται αδιάκοπα για την κατασκευή αλλά και διάθεση πρωτοποριακών προϊόντων που φωτίζουν ομοιόμορφα κάθε χώρο και καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και ο λεπτομερής σχεδιασμός αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά και φροντίζουμε πάντα να τα εξασφαλίζουμε. Έτσι, τα φωτιστικά μας πιστοποιούνται σε Ελληνικούς και διεθνείς οίκους διασφάλισης ποιότητας, βάσει των τελευταίων κανόνων ασφαλείας, ενώ για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες μόνο από επώνυμες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Εμείς κατασκευάζουμε με λεπτομέρεια, εσείς βγαίνετε στο φως, με το πάτημα ενός διακόπτη. Κάποιοι προτιμούν να ζουν στο σκοτάδι, όμως υπάρχουν και εκείνοι που αναζητούν το φως σε κάθε στιγμή της ζωής τους, μέρα και νύχτα, από τις αχτίδες του ήλιου μέχρι τη λάμψη ενός φωτιστικού στο χώρο που ζουν και εργάζονται. Γι΄αυτούς τους ανθρώπους ξεκίνησε η ΚΑΛΦΕΞ το 1948, από τον Αθανάσιο Καλφαγιώργη μέσα σε λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα και με ελάχιστο προσωπικό. Μία εταιρεία, που έμελλε να γίνει πρωτοπόρος στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού.

TOP